Διανομή και διακίνηση εμπορευμάτων

Η Εταιρία Μεταφορών Αμαρίλιο σάς προσφέρει ένα πακέτο παροχών διακίνησης που ξεκινά από την παραλαβή από την αποθήκη του αποστολέα και ολοκληρώνεται με την παράδοση  στο χώρο του παραλήπτη. Σας δίνουμε τη δυνατότητα μιας συνεργασίας, που θα μπορεί να πραγματοποιείται σε καθημερινή βάση ή όποτε ορίζουν οι ανάγκες της εταιρίας σας. 
Επίσης, απευθυνόμαστε σε εμπορικές εταιρίες που έχουν την ανάγκη να αναθέσουν ένα κομμάτι της δικής τους διανομής, σε μια εταιρία που θα μπορεί να το χειριστεί πιο εύκολα και με περισσότερη ευελιξία, χωρίς ζημιές, απώλειες ή λάθη. 
Έχουμε τη δυνατότητα να σας εξυπηρετούμε με τους εξής τρόπους είτε τα δρομολόγια αφορούν την Αττική είτε την επαρχία:

α) Διανομές εντός Αττικής

  • Τη διακίνηση των παραγγελιών σας πόρτα-πόρτα. Αυτό σημαίνει ότι εμείς παραλαμβάνουμε το εμπόρευμα από την αποθήκη σας ή όπου αλλού μας υποδείξετε και το μεταφέρουμε στο χώρο που έχετε συμφωνήσει με τον πελάτη σας. Παραδίδουμε οπουδήποτε μέσα στην Αττική είτε η παραγγελία αφορά δέματα είτε παλέτες.

β) Διανομές στην επαρχία

  • Τη διακίνηση «πόρτα-πόρτα». Εμείς παραλαμβάνουμε τα εμπορεύματα από την αποθήκη σας και τα μεταφέρουμε μέσω του δικτύου των συνεργατών μας στο χώρο του πελάτη σας, στην επαρχία. Η διακίνηση του εμπορεύματος γίνεται έναντι σταθερής και προσυμφωνημένης χρέωσης ανά δέμα ή ανά παλέτα. Ο παραλήπτης δεν επιβαρύνεται με κανένα κόστος μεταφοράς.
  • Την περισυλλογή των εμπορευμάτων από τις αποθήκες σας ή όποιον άλλο χώρο εσείς επιθυμείτε και τη διανομή τους μέχρι το πρακτορείο μεταφορών επαρχίας που επιλέγετε εσείς ή ο τελικός παραλήπτης. Η διανομή των παραγγελιών γίνεται έναντι σταθερής και προσυμφωνημένης χρέωσης μόνο για τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε, ενώ για τη μεταφορά στην επαρχία επιβαρύνεται ο πελάτης σας. 
  • Επίσης, σε ό,τι αφορά συνολικά τον τομέα της διακίνησης των εμπορευμάτων, έχουμε τη δυνατότητα να παραλαμβάνουμε τις αποστολές σας στις αποθήκες μας και να τις προωθούμε αυθημερόν στον τελικό τους προορισμό.