Λίγα λόγια για μας 

Η Εταιρία Μεταφορών Αμαρίλιο, με την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει στον τομέα των διανομών, των μεταφορών και των μετακομίσεων, έχει τη δυνατότητα να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες της, με απόλυτο επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και αξιοπιστία.
Η Εταιρία Μεταφορών Αμαρίλιο έκανε την είσοδό της στην αγορά το 1955 και υπήρξε πρωτοπόρος στο κομμάτι των εμπορευματικών μεταφορών. Από τα πρώτα μας βήματα, γνωστές εταιρίες μάς εμπιστεύτηκαν τη μεταφορά των εμπορευμάτων τους.           
Το πελατολόγιο αυτό υπήρξε πολύ σημαντικό για την περαιτέρω πορεία μας, κατά την οποία στραφήκαμε στην πανελλαδική διακίνηση και διανομή, προσφέροντας ταυτόχρονα ένα σύγχρονο πακέτο υπηρεσιών. 
Σήμερα, η εταιρία μας αποτελεί μια σύγχρονη μεταφορική επιχείρηση που λειτουργεί ως σύμμαχος στην εφοδιαστική αλυσίδα. Γνωρίζουμε καλά τις ανάγκες της αγοράς, ανταποκρινόμαστε στα προβλήματα της και προτείνουμε οργανωμένες λύσεις υπηρεσιών μεταφοράς. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη ευρύτερων μορφών συνεργασίας και η προσφορά συνολικού σέρβις στους πελάτες μας.
alt